"Start"...Mai multa vizibilitate, vanzari asigurate!

Anuntul,  ca parte integranta a comunicarii in marketingul personal sau al firmei,  este o declaratie de intentie de : a vinde, cumpara, schimba, inchiria, angaja, oferta, presta, organiza, promova, etc.
Daca descrierea obiectului anuntului tine de competenta postatorului si de abilitatea lui de a genera un continut de calitate, obiectivul acestuia  este acela de a se face remarcat de ce-i din jur , de a fi mai vizibil pentru cei ce cauta ceea ce are el de oferit , de a diferit de ceilalti postatori din mediul online, de a vinde mai repede, de a fi contactat, de a iesi din anonimat , de a fi "diferit" .
Simpla prezenta a anunturilor dvs. in continutul aplicatiei Info-Max asigura sansele optime ca acestea sa fie vizualizate de cei interesati, la asta adaugandu-se o serie de beneficii gratuite care sa asigure un debut foarte bun si o vizibilitate periodica sporita.
Vizibilitatea anuntului post postare este insa temporara si depinde de numarul de anunturi postate ulterior de alti utilizatori.
In acest context, pentru optimizarea sanselor de a va atinge scopul mai repede, cresterea vizibilitatii este un factor extrem de important.

Aceasta crestere tine de afisarea anuntului intr-o pozitie prioritara de maxima expunere aceasta fiind prima pagina a categoriei unde este expus anuntul si prima pagina a aplicatiei.
De ce? Pentru ca acestea se bucura de maxima vizualizare.
Mediul online este un mediu competitiv. Concurenta in cresterea vizibilitatii in mediul online a devenit acerba odata cu limitarea constructiva a spatiului de afisare specific telefonului mobil sau tabletei.
Pentru a va ajuta in eforturile dvs., am pregatit o Oferta de Pachete de Servicii ( https://www.info-max.ro/landing/beneficii  ), flexibila si accesibila pentru toate buzunarele, care sa asigure cresterea continua a vizibilitatii anuntului dvs., simplu de utilizat, utila pe termen scurt, mediu sau lung.

Pentru ca timpul dvs. este pretios, va sugeram alegerea Pachetului Start in oferta limitata: https://www.info-max.ro/informatii/oferta-start  ce ofera, pe langa beneficiile de vizibilitate incluse, servicii dedicate de Echipa Info-Max promovarii anuntului dvs..
Aveti in vedere si Pachetul Up, de prima pagina Info-Max, cu multiple beneficii incluse , a carei selectare asigura maximul de vizibilitate si confort.

Va uram succes!


Info-Max- Eforturi Mici cu Beneficii Mari