Termeni si conditii

Termeni și Condiții de utilizare Info-Max

 

Preambul

 

Prezentele “Termeni și Condiții de utilizare Info-Max” sunt aplicabili/e utilizării website-ului https://www.info-max.ro si aplicatiei mobile Info-Max.
Orice persoană care accesează acest website (Utilizator si/sau Vizitator) trebuie să citească “Termenii și Condițiile de utilizare Info-Max” prezentate în continuare, înainte de accesarea informației de pe website si/sau de pe aplicatia mobile Info-Max, și trebuie să le accepte fără alte limitări sau rezerve.
Prin acceptarea prezentelor ”Termeni si Conditii de utilizare Info-Max”, declarati si garantati pe propria raspundere ca aveti 18 ani si capacitate deplina de exercitiu.
In calitate de reprezentant al unei persoane juridice, inregistrata , infiintata si care functioneaza in conformitate cu legile din Romania, declarati si garantati ca sunteti autorizati sa va exprimati acordul cu privire la prezentele ”Termeni si conditii de utilizare Info-Max” si ca puteti accesa, vizita, utiliza, negocia si achizitiona serviciile oferite pe Info-Max .
Website-ul https://www.info-max.ro si aplicatia mobile Info-Max este deținut și administrat de societatea Fadimar S.R.L., denumită în continuare Fadimar, având următoarele date de identificare: Cod Unic de Înregistrare RO 3832816, înregistrată la Registrul Comertului cu nr. J03/479/1993, cu sediul în Pitești, Str. Matei Basarab, nr. 23,cod.110227, jud. Arges, e-mail: office@info-max.ro.
Fadimar își rezervă dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga și/sau retrage în parte sau în întregime “Termenii și Condiții de utilizare Info-Max”.

În cazul în care nu acceptați prezentele “Termenii și Condiții de utilizare Info-Max”, vă rugăm să nu mai accesați website-ul https://www.info-max.ro si/sau aplicatia mobile Info-Max.
Considerăm că prin continuarea utilizării acestora, confirmați că ați citit și acceptat în totalitate “Termeni si Conditii de utilizare Info-Max”.

 

Definitii:

 

 • Info-Max – asa va fi denumita in continuare pagina web https://www.info-max.ro si aplicatia mobile Info-Max cu toate aplicațiile și secțiunile acesteia.
  Website-urile, aplicatiile si/sau componentele acestora postate pe Info-Max ce apartin unor terti si care sunt accesate de catre Utilizatori si/sau Vizitatori ca urmare a legaturilor si/sau trimiterilor disponibile pe Info-Max nu fac obiectul si nici nu intra in sfera acestei definitii.
 • Utilizator - orice persoană fizică în vârstă de cel puțin 18 ani, si/sau o persoană juridică, cu scop lucrativ si/sau fara scop lucrativ, certificata fiscal, deținătoare a Certificatului de înregistrare la O.R.C., infiintate prin hotarari judecatoresti, inregistrate ANAF, entități care, personal sau prin reprezentanți (în cazul persoanelor juridice), accesează , se inregistreaza si utilizeaza serviciile oferite de Fadimar prin intermediul Info-Max.
 • Vizitator - orice persoană fizică în vârstă de cel puțin 18 ani, si/sau o persoană juridică, cu scop lucrativ si/sau fara scop lucrativ, certificata fiscal, deținătoare a Certificatului de înregistrare la O.R.C., infiintate prin hotarari judecatoresti, inregistrate ANAF, entități care, personal sau prin reprezentanți (în cazul persoanelor juridice), accesează , se informeaza, solicita oferte, foloseste serviciile oferite de Fadimar prin intermediul Info-Max.
 • Anunt - oferta publicată pe Info-Max de către un Utilizator cu privire la vanzarea, cumpararea , inchirierea, lansarea , expunerea unui produs si/sau serviciu, conform legii ,si care nu incalca prezentele “Termeni si Conditii de utilizare Info-Max”.
 • Anunt gratuit - anunt publicat de Utilizator din contul sau pe Info-Max fara perceperea niciunei taxe de catre Fadimar in conditiile mentionate.
 • Anunt promovat - anunt gratuit care poate fi promovat de Utilizatori pe Info-Max doar prin plata unei “Pachet servicii de promovare” .
 • Pachet servicii promovare - oferta de servicii contra cost oferita de Info-Max in scopul promovarii anunturilor postate de utilizatori pe Info-Max si cresterii vizibilitatii acestora prin intermediul Info-Max in mediul online. Pachetul de servicii de promovare este aferent unui singur anunt.
 • Boost – actiune de readucere in pozitie de vizibilitate maxima a Anuntului Utilizatorului, numarul acestora fiind mentionat in oferta de pachete de servicii de promovare oferite de Furnizor, pe zone si categorii de interes. Utilizatorul are libertate decizionala deplina in frecventa utilizarii acestora in conditiile mentionate.
 • Banner – spatiu publicitar, predefinit si predimensionat, oferit de Fadimar celor interesati in vederea postarii si promovarii lor in spatii publicitare de maxima vizibilitate pe Info-Max.
 • Operatori - persoane instruite delegate de catre Furnizor pentru verificarea continutului anunturilor publicate de Utilizatori pe Info-Max.
 • Articol - text referitor la stiri, noutati, prezentari, demonstratii, definitii, explicatii, relatari, lucrari, rezumate, conlucrari, proiecte, dezbateri, proiectii, evenimente, lansari, activitati diverse, concepute de catre operatorii Info-Max si/sau de catre Utilizatorii/ Colaboratorii Info-Max si care sunt publicate numai cu avizul operatorilor Info-Max. In ceea ce priveste Articol-ul conceput de catre operatorii Info-Max in folosul Utilizatorului beneficiar de pachetul de promovare si ca parte integranta a acestuia, acesta va fi publicat dupa consultarea persoanei imputernicite de catre Utilizator si avizarea acestuia in acest scop.
 • CV( Curriculum Vitae)– prezentare a unei persoane fizice , a studiilor, a abilitatilor acesteia, in vederea aplicarii/ solicitarii/ocuparii unui loc de munca, aratandu-si prin publicarea sa pe Info-Max intentia/interesul de a lucra, de a se specializa, de a invata, de a profesa intr-un domeniu sau mai multe.
 • Produs – bun material detinut de Utilizator sau asupra caruia este imputernicit, pe care acesta doreste sa-l faca cunoscut, sa-l vanda, sa-l cumpere, sa-l doneze, sa-l inchirieze, sa-l lanseze, sa-l expuna, sa-l ofere, sa-l solicite, nou si/sau utilizat, a carei descriere este facuta de Utilizator (text si fotografii ), al carui pret este stabilit de acesta si care respecta prezentele”Termeni si Conditii de utilizare Info-Max”.
 • Serviciu - actiune cu scopul de a servi pe cineva in folosul si/sau interesul acestuia contra cost conform ofertei lansate de Utilizator sau asupra caruia acesta este imputernicit si care respecta prezentele ”Termeni si Conditii de utilizare Info-Max”.
 • Date personale - In urma utilizarii Info-Max , Fadimar poate obtine diverse informatii despre dumneavoastra, cum ar fi: numele si prenumele, adresa, numarul de telefon, adresele de e-mail, data nasterii, ocupatia, etc..Toate datele furnizate de catre dumneavoastra vor fi folosite doar in scopul declarat al aplicatiei de a va face cunoscut si de a va promova activitatea, produsele si/sau serviciile, bunurile si/sau abilitatiile dvs., de a va oferi informatii , cu respectarea intocmai a drepturilor si libertatilor dumneavoastra cu privire la viata privata, consfiintite si garantate de legislatia romana in vigoare.
 • Furnizor de servicii – societatea Fadimar S.R.L., cu date de identificare de mai sus.

Copyright

 

Întregul conținut al Info-Max (texte cu excepția anunțurilor, grafică, simboluri, scripturi, programe și/sau alte date) este proprietatea Fadimar și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor.
Folosirea oricăror elemente enumerate mai sus fără obținerea unui acord prealabil de la deținătorii de drept se pedepsește conform legilor în vigoare.

Conținutul Info-Max nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat si/sau transmis în orice formă, incluzând dar nelimitându-se la forma electronică fără permisiunea anterioară scrisă a Fadimar.

 

Garanții și limitări

 

Tot conținutul Info-Max este oferit ca atare, atât timp cât este disponibil, și fără o altă garantie.
Furnizorul nu oferă nicio garantie, expresă si/sau implicită, în ceea ce privește Info-Max și materialele oferite, inclusiv, dar fără limitare la funcționarea, informarea, conținutul, produsele si/sau serviciile oferite de către Utilizatori in continutul acestuia.
Furnizorul va publica anunțurile generate de Utilizatori prin intermediul procedurilor constituite în cadrul Info-Max. Aceste anunțuri vor trebui, însă, să fie conforme cu condițiile imperative ale prezentului document.
Furnizorul nu își asumă nicio responsabilitate în cazul în care Info-Max nu poate fi accesat de către Utilizatori, pe o perioadă nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.
Furnizorului nu i se poate atrage răspunderea pentru activitățile Utilizatorilor, în special în privința furnizării de conținut eronat cu privire la datele Produsului si/sau Serviciului ce face obiectul Anunțului. Deasemenea, Furnizorul nu își asumă în niciun fel răspunderea pentru conținutul si/sau veridicitatea Anunțurilor publicate. Acesta nu garantează calitatea, cantitatea, disponibilitatea si/sau orice alte aspecte legate de Produsele și Serviciile din Anunțuri.
Furnizorul își rezerva dreptul ca în orice moment să schimbe în parte si/sau în totalitate conținutul informațiilor prezentate pe Info-Max, fără o notificare prealabilă a Utilizatorilor. Excepție fac anunțurile utilizatorilor. Furnizorul nu are obligația de a actualiza Info-Max.
Furnizorul își rezervă dreptul de a șterge, bloca, anula sau modifica parțial un Anunț în cazul în care acesta încalcă prezentele ” Termeni și Condiții de utilizare Info-Max” în orice mod, în special în cazul în care acesta are un conținut considerat jignitor sau calomnios, constituie concurență neloială, încalcă drepturile de proprietatea intelectuală ale altor persoane sau este contrar bunelor practici, care acționează în detrimentul Furnizorului, ori care încalcă în orice alt mod vreo prevedere legala. De asemenea, Furnizorul își rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau șterge în orice moment și alte elemente de conținut ale Info-Max.
Furnizorul are dreptul de a șterge orice Anunț, are dreptul de a bloca conturile Utilizatorilor dacă există suspiciunea că prin intermediul Anunțurilor publicate si/sau a conturilor create s-au adus, sau se pot aduce prejudicii referitoare la securitatea activităților altor Utilizatori ai Info-Max.
Furnizorul își rezervă dreptul de a suspenda sau desființa Info-Max fără o notificare prealabilă a Utilizatorilor.
Info-Max va fi accesat de bună voie, iar Utilizatori își vor asuma în mod irevocabil și necondiționat responsabilitatea pentru accesarea acestuia.
În respectul legii, Furnizorul este obligat să informeze de urgență autoritățile competente despre activitățile cu aparență nelegală desfășurate de Utilizatori.

 

Protecția datelor personale

 

Orice persoană fizică ce se înregistrează și utilizeaza serviciile oferite de Info-Max își furnizează voluntar datele personale și este de acord ca ele să fie prelucrate de Fadimar S.R.L. în condițiile detaliate în Politica de Confidențialitate.
Conform cerințelor noului Regulament al Uniunii Europene nr. 679/2016 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, Fadimar S.R.L. se angajează să administreze în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.
În vederea exercitării drepturilor legale, sau pentru orice alte solicitări legate de datele cu caracter personal prelucrate de Fadimar S.R.L., vă puteți adresa societății noastre prin formularul pus la dispoziție în secțiunea Politica de confidentialitate. Orice solicitare va primi răspuns într-un termen rezonabil ce nu poate depăși 30 de zile calendaristice.
Prezentul document face corp comun cu Politica de confidențialitate antemenționată, și nu poate fi privit și interpretat în mod separat de aceasta.
Orice Utilizator si/sau Vizitator care accesează Info-Max și care oferă informații cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe acesta, își dă consimțământul ca datele sale să fie colectate și prelucrate de catre Furnizor pentru prestarea în condiții optime a serviciilor precum și în scopuri de marketing, inclusiv marketing direct, cu respectarea drepturilor legale.

 

Descrierea serviciilor oferite

 

Info-Max este un portal de tip Marketplace, un loc de intalnire a cererii si ofertei de produse si servicii, un portal informativ, unde :

 • Utilizatorul care își creează cont gratuit pe Info-Max, în condițiile descrise în prezentul document, poate publica anunțuri gratuite in numar nelimitat, le poate promova, poate posta bannere publicitare, poate căuta produse si/sau servicii in anunțurile publicate deja de către alți Utilizatori, poate interactiona(comunica) cu acestia, poate solicita informatii, poate trimite sau primi cereri de oferta prin intermediul aplicatiei si interactiona(comunica) cu cei implicati, poate opta pentru serviciul de newsletter;
 • Vizitatorii pot accesa, cauta si solicita informatii, pot citit articolele de interes si se pot abona la newsletter.

Utilizatorul înțelege și acceptă că aceste servicii includ și publicitate, aceasta fiind necesară Info-Max pentru susținerea serviciilor furnizate. De asemenea, înțelege și acceptă faptul că serviciile furnizate de Info-Max pot include anumite comunicate precum anunțuri legate de noi funcționalități, oportunitati, oferte si mesaje administrative și că acest tip de comunicare este considerat ca făcând parte din statutul de membru.
Abonarea la serviciul de newsletter este optionala ,Utilizatorul poate opta în orice moment pentru neprimirea acestuia, prin accesarea link-ului de dezabonare de la sfârșitul newsletter-ului.
Utilizatorul înțelege și acceptă că serviciile sunt oferite "as is", iar acestea se adresează în mod special Utilizatorilor din România, fiind împărțite în 2(doua) categorii: gratuite și cu taxă.

Serviciile gratuite reprezintă:

 • crearea de conturi de Utilizator ca persoană fizică sau persoana juridică pe Info-Max;
 • publicarea de Anunțuri pe portalul Info-Max;
 • accesul la sisteme de căutare cu filtrare simplă si/sau avansată, vizionarea, selectarea si salvarea anunțurilor, expediere cereri de oferta;
 • posibilitatea de setare de alerte de căutare pe zone geografice si pe categorii de anunțuri care prezintă interes pentru utilizator;
 • posibilitatea de contactare reciproca a utilizatorilor Info-Max;
 • posibilitatea de a primi si de a trimite cereri de oferta aferente anunturilor publicate de ei insisi sau de alti utilizatori si posibilitatea de comunicare reciproca legata de continutul acestora.
 • accesul la citirea blogului informativ.

Serviciile cu taxă reprezintă:

  • afișarea pe site a formelor de reclamă acceptate, predefinite si predimensionate;
  • promovarea anunțurilor Utilizatorilor;
  • promovarea prin intermediul e-mailurilor informative a produselor si/sau serviciilor ce fac obiectul anunturilor promovate de catre Utilizatori pe Info-Max.

Adăugarea unui anunț

 

Adăugarea unui Anunț este gratuită.
Scopul nostru primordial este ca Anunțurile publicate să fie scrise corect și să fie conforme cu realitatea. În respectarea principiului celerității serviciilor, Anunțurile se vor publica automat, fără o verificare prealabilă. Față de acest aspect, Utilizatorul înțelege și își asumă următoarele elemente:
Furnizorul va verifica oricând, prin sondaj, orice anunț publicat și, dacă va fi cazul, va face uz de drepturile instituite prin prezentul document.

Reguli generale:

 • nu este permisă publicarea mai multor Anunțuri pentru același Produs ori Serviciu.
 • nu este permisă ștergerea și republicarea Anunțurilor cu același conținut.
 • nu este permisă publicarea aceluiași anunț de pe conturi de Utilizator diferite.
 • nu sunt permise Anunțuri care fac referire la mai multe Produse sau Servicii. Regula fundamentală este: un Anunț – un Produs/Serviciu.
 • nu este permisă publicarea de Anunțuri false, interpretabile sau care conțin date cu caracter personal, altele decât cele proprii, în cadrul descrierii lor.
 • nu sunt permise Anunțuri care conțin prețuri considerate neserioase de către Furnizor.
 • nu sunt permise Anunțuri care conțin poze preluate din alte surse (pozele care prezintă sigla altor website-uri, înscrisuri sau poze cu titlu de prezentare oferite de producători sau alte agenții media cu privire la obiectul Anunțului).
 • nu sunt permise Anunțuri pentru: droguri, obiecte și materiale obscene, servicii de ghicitoare, clarvăzătoare, tarot și alte activități similare, bunuri furate sau obținute prin orice metodă ilegală, bunuri periculoase pentru sănătatea și viața umană, bunuri inexistente, animale pe cale de dispariție, matrimoniale, sex plătit, video-chat, masaj erotic sau alte servicii asemănătoare, oferte de locuri de munca care implica masaj erotic, sex plătit sau activități de video-chat, produse contrafăcute sau replici ale unor produs originale, materiale explozibile, articole pirotehnice (focuri de artificii, petarde), muzică, filme, software sau alte bunuri care încalcă drepturile de autor și de proprietate intelectuală, servicii de împrumut, amanet, credite sau camătă, cămătărie sau alte activități similare, produse farmaceutice și medicamente cu excepția suplimentelor alimentare, vitamine, medicamente pe bază de plante, organe umane, arme și armament din categoria armelor și muniții letale/neletale (arme militare, arme de vânătoare, arme de asomare, arme cu tranchilizante, arme de colecție, arme de panoplie) și arme albe (baionete, săbii, spade, florete, pumnale, cuțite, șișuri, boxuri, cașete, arbalete, arcuri, bate, măciuci și bastoane telescopice), arme și muniții letale/neletale care nu respecta dispozițiile prevăzute de Legea nr. 295/2004 privind regimul armelor și al munițiilor, jocuri de noroc, tranzacții virtuale.
 • nu sunt permise Anunțuri care conțin ca date de contact numere de telefon cu suprataxa.
 • nu sunt permise mesajele electronice nesolicitate (denumite general spam).
 • nu sunt permise Anunțuri care conțin link-uri către alte website-uri concurente sau cuvinte/text//denumiri/referiri directe sau indirecte/date referitoare la acestea.

Anunțurile se publică numai în limba Română.
Pentru a adăuga un Anunț, Utilizatorul trebuie să dețină un cont activ pe Info-Max și să fie autentificat în cont. Redactarea anunțului se face prin completarea formularului electronic existent pe Info-Max.
Prin publicarea Anunțului pe Info-Max, Utilizatorul declară că este de acord în totalitate cu toate clauzele prezentului document.
Perioada de valabilitate a unui Anunț este de 30 de zile din momentul publicării, cu prelungirea automata gratuita a acestuia pentru o perioada de inca 30 de zile ori de câte ori acest termen se multiplica.Daca Utilizatorul si-a dus la indeplinire scopul pentru care a publicat anuntul  si acesta nu mai este valabil, trebuie sa solicite in scris  prin intermediul Suport Info-Max aflat in meniul contului de utilizator sau prin trimiterea unei solicitari scrise la office@info-max.ro dezactivarea si/sau stergerea acestuia, mentionand numele de utilizator, adresa de mail si telefonul cu care si-a creeat contul pentru al indentifica sau il poate sterge singur prin intermediul functiei de stergere aflat in meniul fiecarui anunt.
Un Utilizator poate publica în contul său pe Info-Max un număr nelimitat de anunțuri. 

 

Promovarea contra cost a unui Anunț

 

Există 5 tipuri de Pachete:

 • Pachetul Free - destinat postării de anunțuri gratuite
 • Pachetul Action
 • Pachetul Start
 • Pachetul Up
 • Pachetul Partener

Preturile pachetelor de promovare, exceptand pachetul gratuit, precum si beneficiile incluse in pretul acestora, sunt afisate pe Info-Max inainte de momentul achizitiei lor.
Plata pachetelor de promovare al Anuntului pe Info-Max se face la cursul BNR pentru Eur valabil la data efectuarii tranzactiei.
Utilizatorul poate alege să își promoveze contra cost unul sau mai multe anunțuri. Acestea pot fi atât anunțuri deja publicate pe Info-Max, cât și anunțuri nou adăugate. Facturile aferente serviciilor de promovare se emit individual pentru fiecare anunt promovat si pachet de promovare platit si se remit prin email odata cu confirmarea incasarii platii de catre Furnizor.
Utilizatorul poate schimba continutul Anunturilor sale promovate in perioada de valabilitatea a pachetului de promovare cu respectarea prezentelor ”Termeni si Conditii de utilizare Info-Max”, nerespectarea acestora determinand punerea offline a Anuntului promovat pina la remedierea continutului. Dupa repunerea online a Anuntului acesta isi va recapata statusul de Anunt promovat. Perioada de promovare a Anuntului va continua proportional cu diferenta de timp intre statusul offline si cel online al acestuia.

Preturile pachetelor de promovarea se pot schimba.
Pachetele de promovare achizitionate inaintea modificarii preturilor vor beneficia de beneficiile mentionate la data cumpararii pachetului de promovare si la pretul specificat pe Info-Max in momentul platii, in timp ce achizitionarea de pachete de promovare noi se vor face la noile preturi si beneficii valabile la acea data.

 

Metode/Instrumente de plată disponibile

 

 Metodele si instrumentele de plata disponibile sunt:

 • Plata prin procesator de plati online cu cardul www.mobilpay.ro.
  Carduri acceptate :Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro.
 • Virament bancar – ordin de plată si/sau depunere in cont FADIMAR SRL.In acest caz, comisioanele si spezele bancare datorate acestor tranzactii cad in sarcina Utilizatorului.

Plata prin Ordin de plată se face doar în baza facturii proforme emise de S.C. FADIMAR S.R.L..
Pentru plata prin ordin de plata sau depunere de numerar în cont aveți nevoie de următoarele date:

Nume firma:S.C. FADIMAR S.R.L.
Cod unic inregistrare:RO 3832816
Nr. Registrul Comertului:J03/479/1993
Sediu:Pitești, Str. Matei Basarab, nr. 23, jud. Arges

Cont:
IBAN: RO50BRDE030SV42778770300
Banca: B.R.D. Pitesti

In cazul platii prin virament bancar pe suport de hartie sau online si / sau depunere in cont Fadimar S.R.L., activarea pachetului de promovare se face dupa confirmarea platii in contul de mai sus si verificarea incasarii platii..

 

Atentie! 

 

În cazul în care un anunț promovat este dezactivat de către Utilizator sau încalcă prevederile prezentului document și/sau va primi raportări din partea altor Utilizatori Info-max, Anunțul va fi retras de pe website, iar contravaloarea aferentă perioadei rămase de promovare nu va fi restituită.
În cazul în care un serviciu de promovare și-a atins scopul și produsul si/sau serviciul descris în cadrul anunțului a fost vândut, contravaloarea aferentă perioadei rămase de promovare nu va fi restituită. Asemănător, în cazul în care Utilizatorul dezactivează un anunț promovat, contravaloarea aferentă perioadei rămase de promovare nu va fi restituită.

Dacă, din cauza unor motive de natură tehnică, Anunțul nu este afișat, Utilizatorul va putea înainta o reclamație și va fi compensat cu perioada corespunzătoare aferentă existenței problemelor tehnice.
Anuntul care afecteaza in mod negativ reputatia Furnizorului si/sau aduce prejudicii de orice fel Furnizorului va fi sters.
Utilizatorilor le este interzisa creearea de conturi multiple pe Info-Max.
Furnizorul nu are nicio implicare în relația Vânzător-Cumpărător și nu își asumă nicio responsabilitate pentru eventualele neînțelegeri sau deficiențe intervenite până și după livrarea produsului si/sau serviciului ce-a facut obiectul Anuntului.

 

 

 

Regulament Pachet de promovare"Santa" cu editie limitata! • Pachetul "SANTA" este oferit in perioada 20 decembrie -1 ianuarie 2020(data ultimei comenzi) celor ce doresc sa-si promoveze anuntul/anunturile in prima pagina Info-Max.
 • Pachetul include 100 reafisari prioritare (Boost-uri) de prima pagina. Utilizarea acestora va readuce anuntul dvs.in pozitie de maxima vizibilitate in prima pagina.
 • Pachetul "SANTA" este valabil 30 de zile de la confirmarea platii.
 • Plata pachetului se poate face online prin card bancar prin procesatorul de plati www.mobilpay.ro (plata securizata, simplu de utilizat) sau prin transfer bancar clasic/internet banking/depunere in cont(dupa efectuarea platii ne anuntati pentru validarea anuntului dvs. ca promovat)
 • Utilizarea celor 100 reafisari prioritare( Boost-uri) asigura anuntului reafisare prioritara periodica in prima pagina Info-Max prin actionarea simbolului "Racheta" aflat in meniul anuntului dvs. urmat de validarea optiunii "Afiseaza prioritar". Imediat anuntul dvs. va fi afisat prioritar. Mai multe boost-uri utilizate, mai multa vizibilitate( vezi https://www.info-max.ro/informatii/ce-este-boost-ul). Dupa utilizarea fiecarui boost in meniul anuntului dvs.veti avea afisat numarul de boost-uri ramase neutilizate. Acestea pot fi utilizate in perioada de valabilitate a pachetului de 30 de zile. Nu pot fi reportate, compensate sau transferate.
 • Anunturile care nu respecta “Termeni si conditii Info-Max”( https://www.info-max.ro/informatii/termeni-si-conditii ) sunt dezactivate. Va rugam sa cititi cu atentie tipul de anunturi si activitati interzise. Daca pachetul a fost achitat, iar anuntul nu corespunde Termenilor si Conditiilor Info-Max banii achitati prin cumpararea pachetului nu se returneaza!
 • Administrarea boost-urilor intra in sarcina participantului la concurs.

Promovarea prin Publicitate pe paginile Info-Max

 

Acest tip de promovare constă în afișarea de Bannere publicitare aparținând Utilizatorului pe paginile Info-Max.
Bannerele vor fi afișate alternativ, la fiecare reîncărcare a paginii, astfel încât toate bannerele promovate pe prima pagină să beneficieze de același număr de afișări.
Oferta se adresează celor interesați de promovarea campaniilor lor publicitare în zone din aplicație cu vizibilitate maximă, pe categorii/subcategorii si zone geografice de interes.
Utilizatorul trimite cererea de oferta prin completarea formularului existent pe Info-Max și va primi o ofertă personalizată în cel mai scurt timp posibil.

Banner-ul este inclus in oferta Info-Max si va fi realizat grafic adaptat contextului Info-Max si include 1 (una)  propunere grafica.

Revizii si alte abordari grafice se oferteaza si  tarifeaza conform tarifelor standard de productie/ora de grafica/compozitie grafica.

Textul, logo-uri, imagini/continut va fi furnizat de client.

 

Plângeri și sesizări. Soluționare

 

Utilizatorul are posibilitatea depunerii de plângeri sau sesizări în legătură cu serviciile oferite de Furnizor, respectiv Anunțurile publicate/nepublicate pe Info-Max, în termen de maxim 7 zile de la data producerii evenimentului și/sau constatării cazului sesizat.
Plângerile și/sau sesizările transmise Furnizorului vor include datele de identificare a Utilizatorului, numărul de identificare a Anunțului ce face obiectul plângerii (dacă reclamația sau sesizarea privește un anumit Anunț), precum și orice alte date necesare Furnizorului în vederea identificării evenimentului sesizat si/sau a Anunțului (după caz) si o descriere cat mai detaliata a motivului pentru care a fost înaintată plângerea/sesizarea, astfel încât Furnizorul sa o poată soluționa în cel mai scurt timp posibil.
Utilizatorul are posibilitatea de a comunica prin contul sau cu operatorii Info-Max. Raspunsul acestora la solicitarile facute de Utilizator se vor face in limita orarului de lucru, in sensul optimizarii timpului de raspuns si solutionare a cererilor Utilizatorului, in ordinea receptionarii acestora si identificarii solutiei optime la solicitarile acestuia.
Plângerile/sesizările vor fi analizate și vor primi răspuns în termen de maxim 30 de zile lucrătoare de la primirea acestora de către Furnizor, în cazul în care au fost însoțite de un set complet de date necesare identificării Utilizatorului, Anunțului și/sau a problemei.
În situația în care petentul nu a transmis Furnizorului toate datele necesare identificării problemelor semnalate și soluționării plângerii/sesizării respective, acesta va fi înștiințat de Furnizor cu privire la informațiile lipsa, urmând ca termenul de soluționare de mai sus sa fie prelungit corespunzător.
Pentru a se adresa Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, Utilizatorul poate accesa link-ul:http://www.anpc.gov.ro.

 

Clauze finale

 

 Datele de autentificare sunt confidențiale.
Recomandăm Utilizatorilor alegerea de parole puternice, precum și luarea de măsuri de precauție privind păstrarea acesteia.
În cazul în care, din diverse motive, Utilizatorul dorește să renunțe la contul său, acesta poate urma pașii procedurali definiți pe Info-Max in sectiunea "Setari cont" din “Contul meu”, "Solicita Stergerea Contului".
După dezactivarea contului, putem păstra pentru o perioadă de 24 luni informații referitoare la conținutul publicat de Utilizator.
După dezactivarea contului și retragerea tuturor anunțurilor de pe website, nu garantăm eliminarea imediată a rezultatelor de căutare în motoarele de căutare. Indexarea motoarelor de căutare este independentă de website-ul www.info-max.ro.
În cazul în care, din indiferent ce motiv, orice clauză din acești Termeni și Condiții se va dovedi nulă, inaplicabilă sau nevalabilă, ea va fi înlocuită cu o clauză validă, cât mai aproape ca sens de clauza inițială.
Nevalabilitatea/ineficacitatea unei clauze/prevederi din acești” Termeni și Condiții de utilizare Info-Max” nu va afecta valabilitatea/aplicabilitatea celorlalte clauze/prevederi, care vor continua să se aplice nemodificat.